Suomen kartan historia 1532-2005.
Tilauslomake

Nimi...............:

Osoite.............:

Puhelin............:

Sähköposti:.....:

Lisäviesti (esim. toivomus Postin pakettiautomaatista tai
noutopisteestä, johon paketti pyydetään ohjaamaan:
:.......................:

Tilaan alla mainituilla ehdoilla kappaletta kirjaa Strang, Jan. Suomen kartan historia 1532-2005 hintaan  79,00 € (ALV 10%)

Oheistarjous:

Oheistarjous kirjasta Venäjän Suomi-kuva - Venäjä Suomen kartoittajana 1710-1942. Vaikka kirja Suomen kartan historia kertoo oleellisimman myös Venäjän osuudesta Suomen kartoittamisessa, niin aihetta ei käsitellä samalla tarkkuudella kuin muiden maiden ja tahojen karttatuotantoa. Hankkimalla myös tämän kirjan saat tarkat tiedot myös Venäjän kartoituksista Suomessa.
Tilaan samalla myös kappaletta kirjaa Venäjän Suomi-kuva alennettuun hintaan 29,00 € (normaalihinta 49,00 €).
Hintatarjous on voimassa vain, kun kirjan ostaa yhdessä kirjan Suomen kartan historia kanssa.

Toimitusehdot:

Henkilö- ja yritysasiakkaille lähetetään sähköpostitse lasku. Kotimaan hinta on 79 euroa (ALV 10%), johon sisältyy postitus kotimaahan.
Myös EU:n tullialueelle myytäessä hinta sisältää ALV:n 10% - muulloin ei. Ulkomaille tai Ahvenanmaalle lähetettäessä laskulle lisätään todelliset postikulut + 3 euroa.

Kirjastoille ja muille julkisyhteisöille kirja lähetetään laskulla siten, että paperinen lasku on mukana paketissa. Maksuehto on 14 pv netto. Emme lähetä ns. verkkolaskuja. Paperilaskun erikseen postitse lähettämisestä (esim. skannauspalveluun) perimme laskutuslisän 10 €.

Korona-pandemian vuoksi emme tällä hetkellä valitettavasti voi tarjota muuta toimitustapaa kuin postituksen.Antiikki-Kirja

Jatasalmentie 1, 00830 Helsinki, 
Puh 050 5588579, 
antiikki-kartta(ät)strang.fi